Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π - ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π

Οριστικά δρομολογείται τελικά το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π από τον ερχόμενο Μάιο στην γραμμή Ραφήνα - Άνδρο - Τήνο - Μύκονο. Ο εφοπλιστής κ. Παναγιωτάκης, έπειτα της απόλυτης επιτυχίας που είχε στην γραμμή για το 2011, αποφάσισε να ενδυναμώσει την παρουσία του στην παραπάνω αυτή γραμμή. Το πλοίο αύριο στις 10:00 θα εκτελέσει το τελευταίο του δρομολόγιο στην γραμμή Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα και σύντομα θα αναχωρήσει για τα ναυπηγεία Περάματος στα οποία θα εκτελέσει ετήσια επισκευή και μετασκευή. Όσο αναφορά τον πλώριο καταπέλτη, αυτός θα παραμείνει (προσωρινά τουλάχιστον) όμως θα σφραγιστεί. Για τα δρομολόγια του πλοίου δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ακόμα, ενώ μάλλον πλοίαρχος θα είναι ο cpt Νίκος Χαλάρης.













Πηγή φωτο: marinetraffic.com

Δεν θα ολοκληρώσει τελικά αύριο τον δεξαμενισμό του το ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π στην μεγάλη πλωτή δεξαμενή Περάματος όπως σας ενημερώσαμε εδώ. Η καθυστέρηση ενός ανταλλακτικού του πλοίου από την Ιαπωνία φαίνεται να είναι η αιτία. Το πλοίο κανονικά θα ολοκλήρωνε τον δεξαμενισμό του αύριο όμως λόγω αυτής της καθυστέρησης, μάλλον θα τον ολοκληρώσει την Τρίτη.

NEW: Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου θα ολοκληρώσει τον δεξαμενισμό του το ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π σύμφωνα με το πρόγραμμα δεξαμενισμών του ΟΛΠ.

2 σχόλια:

Όφιος... είπε...

Μπράβο, παιδιά, για την πρωτοβουλία και το ωραίo και χρήσιμο blog. Αν ενσωματώσετε και link με τα δρομολόγια θα είναι τέλειο!!!

Ορφέας είπε...

Για τα δρομολόγια του πλοίου δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ακόμα. Το πιο πιθανό είναι να έχει αναχώρηση από Δευτέρα έως Πέμπτη από Ραφήνα στις 7:05 το πρωί. Όμως το παραπάνω δεν είναι απόλυτα σίγουρο. Μόλις έχουμε κάποιο νεότερο θα σας ενημερώσουμε μέσο του blog.