Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΩΛΗΣΗ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ

Υπογράφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα απο τον προέδρο της Δωδεκάνησος Ναυτιλιακή Εταιρία η συμφωνία πώλησης του Ε/Γ Ο/Γ Αρτεμισία το οποίο θα μετονομαστεί σε Παναγία Σκιαδενή και θα δρομολογηθεί στην γραμμή Ρόδος-Σύμη. Θα ειναι το πρώτο συμβατικό πλοίο της εταιρίας και πολύ πιθανόν να γίνει παραγγελία ναυπήγησης ενος ακόμη ταχύπλοου πλοίου. Σύντομα θα γίνει αποδρομολόγηση του Αρτεμισία απο την γραμμή Ραφήνα-Μαρμάρι και θα παραδοθεί στην νέα του εταιρία.

Ο πρόεδρος της Δωδεκάνησος Ναυτιλιακή Εταιρία, κ. Γιώργος Σπανός δήλωσε:

΄΄Εκφράζω την ικανοποίηση και τη συγκίνηση μου γιατί το όραμα μας για καλύτερες συγκοινωνίες στα Δωδεκάνησα παίρνει σάρκα και οστά χρόνο με τον χρόνο. Οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά επενδύουμε σε νέα πλοία από υποχρέωση στον τόπο μας και στους ανθρώπους του, στη μεγάλη δωδεκανησιακή ναυτική οικογένεια δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

Και με την ευκαιρία απευθύνω ένα μεγάλο ΄΄ευχαριστώ΄΄ στο δωδεκανησιακό επιβατικό κοινό που μας στηρίζει με κάθε τρόπο, στα πληρώματα και στα στελέχη της εταιρείας που σαν μια δεμένη οικογένεια δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερο εαυτό τους και, τέλος, στα συνεργαζόμενα τουριστικά - ταξιδιωτικά γραφεία στα Δωδεκάνησα και σ΄όλη την Ελλάδα΄΄.


Παράλληλα, το πλοίο που θα αντικαταστήσει τις επόμενες εβδομάδες το Αρτεμισία φαίνεται να είναι το Πανόραμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: