Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΕΜΩΝ

NEWER (07:20): Κατάφερε να δέσει τελικά το ΠΑΝΟΡΑΜΑ στο λιμάνι του Μαρμαριού λίγο μετά τις 2 το βράδυ ενώ το SUPERFERRY II παραμένει ακόμα στον όρμο του Σχοινιά. Τα σημερινά πρωινά δρομολόγια των πλοίων θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.


Προβλήματα δημιουργήθηκαν λόγω των ισχυρών ανέμων στο λιμάνι της Ραφήνας και στο λιμάνι του Μαρμαριού. Συγκεκριμένα, στις 22:00 έδεσε το SUPERFERRY II στο λιμάνι της Ραφήνας έπειτα από 4 προσπάθειες συνολικά 3 ωρών και αποβίβασε τους 1.300 περίπου επιβάτες. Το πλοίο στις 22:30 αναχώρησε από την Ραφήνα προς τον όρμο του Σχοινιά στον οποίο αναμένεται να διανυκτερεύσει.
















Δεν κατάφερε να δέσει το ΠΑΝΟΡΑΜΑ στο λιμάνι του Μαρμαριού σήμερα το βράδυ και έτσι στις 21:00 αναχώρησε για τον Φιγκιά της Εύβοιας. Το πλοίο θα ξαναπροσπαθήσει να δέσει στο λιμάνι του Μαρμαριού μόλις οι άνεμοι κοπάσουν.














Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία και συγχαρητήρια στους πλοιάρχους cpt Κώστα Νίκα και cpt Τάσο Τρέσσο και στα πληρώματα των δύο πλοίων όπως επίσης και στον πλοίαρχο του ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π cpt Μάκη Σκιαδά ο οποίος έδεσε με δυσκολία το πλοίο στο λιμάνι της Ραφήνας λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: